Londra Caddesi - Samantha Young | Kitap Yorumu

25 Mart 2016 Cuma


Dublin Caddesi'nde Joss ve Braden'ın aşkıyla baştan çıkmıştınız... Londra Caddesi'nde ise Johanna ve Cameron ile ihtirası doruklarda yaşayacaksınız. Johanna'nın alkolik bir annesi ve bakması gereken küçük bir erkek kardeşi vardı. Babası alıp başını gitmişti, evi geçindirmek Johanna'ya kalmıştı. Artık sadece kardeşi için yaşıyordu. Erkek arkadaşlarını da bu yüzden zenginlerden seçiyordu. Kendi arzuları onun için önemsizdi. Pasaklı kotu, dövmeleri ve hırpani tişörtüyle şehrin en seksi serserisi Cameron hayatına girdiğinde Johanna'nın bütün ezberi bozuldu. Onu öylesine çok arzuluyordu ki, kalp atışlarını bile bir türlü dizginleyemiyordu. Cameron, barda birlikte çalıştıkları bu mesafeli görünen seksi kızılın sakladığı sırlarını açığa çıkarmaya kararlıydı... Teker teker savunma kalkanlarını indirecekti... Johanna çırılçıplak kalıncaya dek!..



Merhabalar !
 Buralara ne zamandır uğramıyordum. Malum yazılı haftamız... Boş vaktim varken hemen bu müthiş kitabın yorumunu gireyim dedim.

İlk kitabın yorumu burada. Aslında bu iki kitap seri ama aynı karakterler üzerinden devam edilmemiş. Bu sefer Joss'un barda çalıştığı arkadaşı Jo'nun yaşamı ele alınmış. Ayrı da okuyabilirsiniz ama ilk kitaptaki karakterleri (Braden <3) burada da görüyoruz.



Ben Londra Caddesi'ni daha çok sevdim. Ön yargılarımı yıkmak için birebirdi. Yani ilk kitapta Jo gözüme 'para avcısı' olarak görünmüştü. Okuduğunuzda ise her şey değişiyor. Bu kitapta Jo'nun hayatındaki zorlukları görüyoruz. Bir yandan alkolik annesine bakmak zorunda diğer yandan kardeşini iyi yetiştirebilmek derdinde. Dışarıdan kim bilebilir ki böyle olduğunu!

"Bazı insanlar bir aileyle doğar, bazıları ise kendilerine bir aile kurmak zorundadır."

Bir gün sevgilisi Malcolm ile katıldığı sanat galerisinde, Becca'nın sevgilisi Cam ile aralarında elektriklenme olur. Galeride Jo kenarda kardeşini kontrol amacıyla mesajlaşırken Cam şüphelenir ve yanı giderek Malcolm'u aldatma iddiasında bulunur. Ukala tavırlarla ucuz kız iması falan yapar.
Yinede Cam'ın iş aradğını duyunca, Jo yeni işine vesile olur. 

Olaylar bu şekilde gelişiyor. Baştada dediğim gibi bu kitap daha güzel geldi. Sonuna doğru Cam bize kalp krizi yaşatsa da güzeldi. Sonuç olarak güzeldi :D İlk işiniz bu seriyi okumak olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS